Kampfoto’s online!

Na op facebook terug te vinden te zijn, zijn alle kampfoto’s van de verschillende takken op ons Flickr-account terug te vinden.

Een kleine reminder i.v.m. de start van het nieuwe scoutsjaar: Vriendjesdag gaat dit jaar door op 08/09 en onze Overgang op 15/09. Over beide volgt binnenkort meer info uiteraard.

Geniet van het beeldmateriaal en tot binnenkort!

 

Groepsweekend in aantocht! (vrijdag 20 april t.e.m. zondag 22 april 2018)

In bijlage de nodige informatie over ons groepsweekend dat gepland staat binnen een tweetal weken.

Groepsweekend betekent dat we met de ganse scouts op weekend gaan. Dit semester maken we een uitzondering op de normale takweekends die zich meestal in de lokalen afspelen, omdat de renovaties aan de lokalen geen verblijf toelaten.

Ter info: al zullen bepaalde aspecten/activiteiten van het weekend met iedereen gebeuren, zullen de leden voornamelijk nog in hun eigen tak functioneren.

Bij vragen: spreek(/mail) gerust de groepsleiding of de verantwoordelijke takleider aan.

Tot dan!

Kampdata 2018

Velen waren reeds op de hoogte, maar bij wijze van overzicht nog eens op een rijtje:

  • Kapoenen: 2 t.e.m. 6 juli
  • Welpen: 2 t.e.m. 8 juli
  • Jongverkenners: 3 t.e.m. 12 juli
  • Verkenners: 30 juni t.e.m. 12 juli

Hou dus zeker deze periode vrij in jullie agenda om geen spetterend zomerkamp te missen!

Cavaverkoop 2017

Naar goede gewoonte verkoopt ons oudercomité ook deze eindejaarsperiode heerlijke cava. Drink je ook een glaasje mee en steun je zo ook integraal onze werking? Neem alvast hier een kijkje!

Herfstwandeltoch 18/11/’17

Vorig jaar ontvingen we meer dan 500 wandelaars die het natuurschoon van Damme kwamen bewonderen, deze editie verkennen we Zerkegem. Plezier voor het hele gezin!

Meer info valt hier terug te lezen.

Grimbert bouwt!

Screenshot_2

Ons oudercomité is op zoek naar helpende handen (ouders, sympathisanten, …) voor de nieuwe fase van de renovatie van onze lokalen. Ken jij iets van elektriciteit, schilderen, isoleren, metsen, houtbewerking of wil je gewoon een handje toesteken? Klik dan hier om te bouwen aan een nieuwe generatie Sint-Hubertus. Alvast duizend maal bedankt!

Met wind in de zeilen en een wapperende Sint-Hubertiaanse vlag een vriendjesdag om u tegen te zeggen!

IMG_20170909_164952

Vriendjesdag in zicht!

Nog een weekje en dan is het zo ver: eindelijk opnieuw terug scouts! Uiteraard tellen jullie, net als ons, al wekenlang af naar zaterdag om opnieuw volop te kunnen spelen en genieten met jullie favoriete speelkameraden.
 
Om jullie aanhoudende gemis naar die fantastische scoutsmiddagen enigzins draaglijk te maken kunnen we jullie alvast verklappen dat de leiding ook dit jaar een fabelachtige sjorconstructie zal in elkaar knutselen! En alsof dat dat nog niet genoeg is zullen er daarnaast ook pannenkoeken voorzien worden voor de lekkerbekken onder ons!
 
Vergeet in elk geval niet al jullie vriendjes mee te nemen, wij zorgen voor de sfeer, de gezelligheid en de onvergetelijke dag!