Groepsweekend in aantocht! (vrijdag 20 april t.e.m. zondag 22 april 2018)

In bijlage de nodige informatie over ons groepsweekend dat gepland staat binnen een tweetal weken.

Groepsweekend betekent dat we met de ganse scouts op weekend gaan. Dit semester maken we een uitzondering op de normale takweekends die zich meestal in de lokalen afspelen, omdat de renovaties aan de lokalen geen verblijf toelaten.

Ter info: al zullen bepaalde aspecten/activiteiten van het weekend met iedereen gebeuren, zullen de leden voornamelijk nog in hun eigen tak functioneren.

Bij vragen: spreek(/mail) gerust de groepsleiding of de verantwoordelijke takleider aan.

Tot dan!

Kampdata 2018

Velen waren reeds op de hoogte, maar bij wijze van overzicht nog eens op een rijtje:

  • Kapoenen: 2 t.e.m. 6 juli
  • Welpen: 2 t.e.m. 8 juli
  • Jongverkenners: 3 t.e.m. 12 juli
  • Verkenners: 30 juni t.e.m. 12 juli

Hou dus zeker deze periode vrij in jullie agenda om geen spetterend zomerkamp te missen!

Cavaverkoop 2017

Naar goede gewoonte verkoopt ons oudercomité ook deze eindejaarsperiode heerlijke cava. Drink je ook een glaasje mee en steun je zo ook integraal onze werking? Neem alvast hier een kijkje!

Herfstwandeltoch 18/11/’17

Vorig jaar ontvingen we meer dan 500 wandelaars die het natuurschoon van Damme kwamen bewonderen, deze editie verkennen we Zerkegem. Plezier voor het hele gezin!

Meer info valt hier terug te lezen.

Grimbert bouwt!

Screenshot_2

Ons oudercomité is op zoek naar helpende handen (ouders, sympathisanten, …) voor de nieuwe fase van de renovatie van onze lokalen. Ken jij iets van elektriciteit, schilderen, isoleren, metsen, houtbewerking of wil je gewoon een handje toesteken? Klik dan hier om te bouwen aan een nieuwe generatie Sint-Hubertus. Alvast duizend maal bedankt!

Met wind in de zeilen en een wapperende Sint-Hubertiaanse vlag een vriendjesdag om u tegen te zeggen!

IMG_20170909_164952

Vriendjesdag in zicht!

Nog een weekje en dan is het zo ver: eindelijk opnieuw terug scouts! Uiteraard tellen jullie, net als ons, al wekenlang af naar zaterdag om opnieuw volop te kunnen spelen en genieten met jullie favoriete speelkameraden.
 
Om jullie aanhoudende gemis naar die fantastische scoutsmiddagen enigzins draaglijk te maken kunnen we jullie alvast verklappen dat de leiding ook dit jaar een fabelachtige sjorconstructie zal in elkaar knutselen! En alsof dat dat nog niet genoeg is zullen er daarnaast ook pannenkoeken voorzien worden voor de lekkerbekken onder ons!
 
Vergeet in elk geval niet al jullie vriendjes mee te nemen, wij zorgen voor de sfeer, de gezelligheid en de onvergetelijke dag!

Start werkjaar 2017-2018

Daar zijn we weer! Na enkele weken bekomen van die spetterende zomerkampen staat het nieuwe scoutsjaar al weer voor de deur!

We trappen af met onze VRIENDJESDAG als eerste vergadering op zaterdag 9 september (14u-17u aan de lokalen) en daarna hebben we onze OVERGANG op zaterdag 16 september (opnieuw gepaard met een BBQ voor het hele gezin). Over beiden stelden we een infobrief samen die hier terug te vinden is, alsook de informatie nodig om je opnieuw in te schrijven.

Stevige linker en tot binnenkort!

Leiding Sint-Hubertus