Lid worden

Toekomstig Sint-Hubertusiaan?

Denk je dat scouts Sint-Hubertus iets voor jou is? Kom dan gerust enkele activiteiten meeproberen!

In het begin van het scoutsjaar (begin september) houden we altijd een speciaal een grote open activiteit waarin we de toekomstige leden laten proeven van het scoutsgebeuren, genaamd ‘vriendjesdag’. Deze gaat dit jaar door op zaterdag 11 september 2021, van 14u t.e.m. 17u aan ons lokaal. We sjorren met de leidingsploeg ook traditiegetrouw vanalles en nog wat om deze dag nog leuker te maken. Afkomen is de boodschap!

Ook tijdens het werkjaar kun je makkelijk aansluiten bij onze toffe bende. Door simpelweg te kijken in ‘t Bertje wat er op het programma staat voor de leeftijdsgroep kun je zo ook eens langskomen.

Als je de smaak te pakken hebt kun je je definitief inschrijven.

Definitief inschrijven?

Jezelf aansluiten bij onze gezellige groep gaat in twee simpele stappen.

STAP 1:  CONTACTGEGEVENS DOORSPELEN

Van nieuwe leden moeten enkele contactgegevens worden verkregen voor onze administratie. Gelieve deze dan ook mee te delen aan de groepsleiding indien dit nog niet gebeurd is. Dit kan via mail (groeps.st.hubertus@gmail.com of simpelweg door ons tijdens een activiteit aan te spreken. Het is ook belangrijk dat leden waarvan gegevens veranderd is (en waarbij onze informatie dus achterhaald is) dit komen melden.

De gegevens betreffen:
– Naam en voornaam
– Geboortedatum
– Adres
– Emailadres ouder
– Gsm/telefoonnummer ouder

STAP 2: LIDGELD OVERSCHRIJVEN

Het lidgeld voor werkjaar 2021-2022 bedraagt 49 euro.

Hierin is inbegrepen:
– Het inschrijvingsgeld voor het verbond (32 euro). Dit dekt o.a. de verzekering maar ook alle correspondentie vanuit het verbond zelf (boekjes, folders, e.d.)
– Geld voor onze lokalenkas (7 euro) (elektriciteit, water, gas en onderhoud)
– Alle correspondentie vanuit onze eigen groep (6 euro) (Bertjes en brieven)
– Aankoop materiaal (4 euro) (tenten, spelmateriaal, ..)
– Meer dan dertig activiteiten gedurende een volledig werkjaar (september tot mei)

Betalen gaat via overschrijving: overschrijven op het groepsrekeningnummer BE22 0689 0407 1147 met als vermelding: ‘inschrijving naam kind + telefoonnr + geboortedatum’.

Enkel wanneer zowel de contactgegevens als de betaling in orde zijn is uw zoon officieel ingeschreven voor het nieuwe werkjaar.

Medische steekkaart

Het is belangrijk dat wij op de hoogte zijn van de medische toestand van uw zoon: allergieën, inentingen, bedwateren, … zodat wij hierop kunnen anticiperen. Scouts en Gidsen Vlaanderen standaardiseerde deze informatie in een medische fiche of “individuele steekkaart”. Van nieuwe leden verwachten wij dat ze ons deze ingevuld bezorgen, ook huidige leden moeten deze jaarlijks herzien voor de zomerkampen. De steekkaart is hier terug te vinden.