Verhuur

Materiaalverhuur

We verhuren een aantal van onze tenten en shelters. De volledige lijst valt hier terug te lezen. Contacteer onze materiaalmeester vrijblijvend op materiaalverhuur.st.hubertus@gmail.com.

Lokalenverhuur

De lokalen van scouts Sint Hubertus en scouts Grimmertinge zijn gelegen te Sint-Andries Brugge (Prangeweidedreef). Deze worden gedurende de grote vakantie verhuurd aan andere jeugdbewegingen. De lokalen zijn omgeven door bos. Er is binnen de lokalen slaapruimte voor +/- 45 personen (verdeeld over 2 ruimtes). Buiten is er gelegenheid om extra tenten te plaatsen. Een keuken, met alle faciliteiten, is voorzien. (Kookgerief zelf meebrengen). Een grote troef is onze grote sanitaireblok waar douches, wc’s en lavabo’s zijn ondergebracht. Er zijn ook faciliteiten voor mindervaliden. Aan de ingang van het domein is er een bushalte waardoor zee-uitstappen makkelijk te plannen zijn. Op 20 minuten lopen bevindt zich het S&R zwembad Lago Brugge.

Onze scoutsgroep kende de afgelopen jaren een enorme groei, waardoor uitbreiding van de gebouwen een noodzaak was. Daarenboven wilden wij beter tegemoet komen aan onze huurders: nieuwe nutsvoorzieningen, grotere en ruimere lokalen, ingerichte keuken, nieuw sanitair etc. Op het bestaande gebouw werd een extra verdiep geplaatst. Dit nieuwe gedeelte werd in gebruik genomen op 28 april 2019.

Wens je onze lokalen te huren? Neem dan contact op met onze verhuurverantwoordelijke.

Barbara Vanderbeke (vzw Hudo)

Contact: verhuur@grimbert.be

Let op: wij verhuren onze lokalen enkel in de zomermaanden.