Verhuur

Lokalenverhuur

De lokalen van scouts Sint Hubertus en scouts Grimmertinge zijn gelegen te Sint-Andries Brugge (Prangeweidedreef). Deze worden gedurende de grote vakantie verhuurd aan andere jeugdbewegingen. De lokalen zijn omgeven door bos. Er is binnen de lokalen slaapruimte voor +/- 45 personen (verdeeld over 2 ruimtes). Buiten is er gelegenheid om extra tenten te plaatsen. Een keuken, met alle faciliteiten, is voorzien. (Kookgerief zelf meebrengen). Recentelijk is een extra ruimte bijgebouwd waar douches zijn ondergebracht. Er zijn ook faciliteiten voor mindervaliden. Aan de ingang van het domein is er een bushalte waardoor zee-uitstappen makkelijk te plannen zijn. Een recreatief zwembad

Onze scoutsgroep kent de afgelopen jaren een enorme groei, waardoor uitbreiding van de gebouwen noodzakelijk is. Daarenboven willen wij beter tegemoet komen aan onze huurders: nieuwe nutsvoorzieningen, grotere en ruimere lokalen, ingerichte keuken, nieuw sanitair etc. Op het bestaande gebouw wordt een extra verdiep geplaatst. Dit nieuwe gedeelte zal er tegen juni 2018 op staan (water en winddicht). De afwerking van de gebouwen en de nieuwe binneninrichting zal na de zomermaanden opgestart worden. Er zullen in de zomer geen werkzaamheden plaatsvinden, dus zal er voor geen enkele groep hinder zijn. De ruimtes in de huidige (bestaande) gebouwen blijven tijdens de zomer van 2018 beschikbaar voor verhuur. De nieuwe ruimtes zullen pas vanaf het volgende scoutsjaar voor verhuur beschikbaar zijn.

Vriendelijke groeten,

Barbara Vanderbeke (vzw Hudo)

Contact: verhuur@grimbert.be


Materiaalverhuur

We verhuren een aantal van onze tenten en shelters. De volledige lijst valt hier terug te lezen. Contacteer onze materiaalmeester vrijblijvend op materiaalverhuur.st.hubertus@gmail.com.