Start Scoutsjaar 2023-2024

Na onze meer dan geslaagde zomerkampen blikken we graag vooruit naar de start van het nieuwe scoutsjaar:

  • Overgang & BBQ: 16 september

Net zoals voorgaande jaren organiseren wij onze overgang in samenwerking met Scouts Grimmertinge. Aansluitend is er opnieuw een barbecue alsook de bekendmaking van de nieuwe leiding voor elke leeftijdsgroep. Alle gedetailleerde informatie over inschrijven voor de BBQ en de dagplanning, kunt u terugvinden in de volgende brief.

Diegene die moeten overgaan (zij die dit jaar naar een tak hoger gaan) doen vuile kleren aan en nemen best ook reservekledij mee, achteraf kan er gedoucht worden in het sanitair blok of is er tijd om thuis al het vuil weg te schrobben.

  • Vriendjesdag/Open Activiteit: 23 September (14u-17u)

Kom in grote getale af naar onze lokalen (locatie: Legeweg 269b, Sint-Andries), want dan is het onze STARTDAG/OPEN DAG!

Deze dag is de eerste activiteit van het nieuwe scoutsjaar. Het is enerzijds de bedoeling dat de kinderen op die dag kennis maken met de scouts en de leiding. Anderzijds maakt de leiding kennis met de leden en zorgen ze voor een onvergetelijke dag voor iedereen! Op deze dag mogen alle leden van Scouts Sint-Hubertus ook hun vriendjes, broers, neefjes… uitnodigen om eens te proeven van onze werking.

NIEUW! Sinds dit jaar wordt de vriendjesdag georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen (in tegenstelling tot vorig jaar waarbij enkel de welpen -en kapoenentak verwacht werden)

Dit jaar zal onze vriendjesdag/Open activiteit doorgaan in het thema van Jungle boek!

Overtuigd van onze scoutswerking?
Via de volgende link kunt u alle informatie terugvinden voor het inschrijven van uw zoon/zonen in onze scouts. Mocht u nog verdere vragen of bezorgdheden hebben, kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres groeps.sthubertus@gmail.com of op het nummer 0494 79 54 91 (Bram Vercauteren).