September: Start scoutsjaar!

De kampen zijn al even voorbij en de korte afwezigheid van de scouts begint wat te knagen aan jullie. Maar wij hebben goed nieuws: het nieuwe scoutsjaar komt er aan. Neem alvast jullie agenda en noteer:

11 september: Vriendjesdag 18 september: Overgang

  • Op zaterdag 11 september mag je allen in groten getale afkomen naar onze alombekende lokalen, want dan is het VRIENDJESDAG. Op die dag mogen alle kapoenen en welpen voor het eerst terugkeren naar de scouts. Ook vriendjes, neefjes, buurjongens,.. zijn welkom om eens te proeven van onze werking. Het is enerzijds de bedoeling dat de kinderen op die dag kennis maken met de scouts en de leiding. Anderzijds maakt de leiding kennis met de leden en zorgen ze voor een onvergetelijke dag voor iedereen!Iedereen wordt verwacht van 14 u tot 17 u aan de lokalen.
  • Op zaterdag 18 september doen Grimmertinge en Sint-Hubertus samen de jaarlijkse overgang! Dit is een dag voor de hele familie! De Sint-Hubertusianen worden al om 14.00u verwacht en de ouders, familie en vrienden mogen om 18u30 aansluiten voor de officiële opening van het nieuwe jaar: de leidingsvoorstelling; welke leiding staat in welke tak? Daarna volgt een overheerlijke barbecue, afgesloten door een zangfestijn en optredens. Niet te missen! 
  • Vanaf zaterdag 25 september beginnen de activiteiten. Deze zullen terug te vinden zijn in ons programmaboekje ‘t Bertje, dat op de overgang overhandigd wordt aan de leden en vanaf dan ook op onze website te raadplegen is.

Alle info omtrent inschrijven voor de barbecue alsook het nieuwewerkjaar kan je hier terugvinden.

Stevige linker en tot binnenkort,

Namens de voltallige leidingsploeg