Scoutsjaar 2020-2021

Beste leden en ouders,

Na dagen vol overleg en voorbereidingen kunnen we jullie eindelijk informeren over de start van ons nieuwe scoutsjaar. Het is zo dat wij onder bepaalde voorwaarden als jeugdwerking terug van start mogen gaan. Natuurlijk doen we ons uiterste best om deze te vervullen, net zoals op de afgelopen zomerkampen. Zo worden er tijdens de activiteiten hygiënemaatregelen getroffen en wordt ook hier van bubbels gebruik gemaakt. Meer info hierover is hier terug te vinden.


De praktische informatie is drievoudig:


1. Graag informeren we jullie over de aankomende vriendjesdag op zaterdag 5 september 2020. Deze activiteit voor kapoenen en welpen (en potentiële nieuwe leden) gaat zoals gepland door van 14u-17u aan onze lokalen.

In het kader van de coronamaatregelen is het nodig om op voorhand in te schrijven via de volgende link: https://forms.gle/v4akYDXxANjJn9HP8. Dit inschrijven is héél belangrijk en verplicht. 


De jongverkenners en verkenners zijn op deze dag dus niet uitgenodigd, maar gaan op de overgang van start! 


2. Ook komt de overgang er aan op zaterdag 12 september. Dit jaar pakken het wat anders aan en gaan we terug naar de essentie. De ouders mogen een jaartje thuisblijven en de leiding zorgt er voor dat alle leden welkom zijn en in hun bubbel kunnen overgaan naar een volgende tak én kennis kunnen maken met hun nieuwe leiding.


Meer informatie volgt hieromtrent, 14u-17u vrijhouden in de agenda wordt aanbevolen! De gewone activiteiten gaan dan van start vanaf 19 september.


3. Voor alle leden is het al mogelijk om zich terug in te schrijven door het lidgeld over te schrijven. Dit kan door naar een overschrijving uit te voeren naar het groepsrekeningnummer BE22 0689 0407 1147 met als vermelding: ‘inschrijving naam kind + telefoonnr + geboortedatum’.  

Als er vragen opduiken, aarzel niet om contact op te nemen!
Stevige linker en tot binnenkort!