Herfstwandeltocht 2021

Naar jaarlijkse gewoonte en wegens niet aflatend succes organiseren wij dit jaar opnieuw onze befaamde herfstwandeltocht! Haal die bottines uit de kast, jullie geitenwollen sokken uit de onderste lade en mis deze najaarsklassieker op zaterdag 13 november niet! Graag willen wij ook een oproep doen om alle vrienden, broers, zussen, neven, nichten, tantes, nonkels, grootvaders, grootmoeders, buren… uit te nodigen!

Waar en wanneer?

De tocht gaat door op ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021. Dit jaar gaat het door in Ontmoetingscentrum Patria te Assebroek (Kerklaan 37, 8310 Assebroek). 

Wat mag je nu verwachten?

Zoals elk jaar heb je een grote toer en een kleine toer. Het is de bedoeling dat de kleine toer onder begeleiding van de leiders gewandeld wordt. De ouders worden geacht aan de grote tocht deel te nemen.

GROTE TOER: Een stevige wandeling van ongeveer tien kilometer. Vijf postjes met iets om te sneukelen of te drinken. De ideale tocht om met vrienden en familie te wandelen!

Vertrek: tussen 13u30 en 14u30 Prijs: VVK: € 7,00  & ADD: € 9,00

KLEINE TOER: Een kleinere wandeling die geschikt is voor de kleinere onder ons. Met ongeveer vijf kilometer en vier sneukel- en speelpostjes is dit dé ideale wandeling voor hen. Bij deze tocht kunnen kapoenen, kabouters of welpen met hun vriendjes en vriendinnetjes meewandelen, uiteraard onder begeleiding van de leidingsploeg.

Vertrek: groep 1: 13u30, groep 2: 13u50, groep 3: 14u10 Prijs: VVK: € 5,50        ADD: € 7,00

Na de wandeling worden jullie met alle genoegen verwacht in de zaal waar je nog een hapje en drankje kunt verkrijgen. Ook dit jaar is er weer een tombola waarmee je enkele fantastische prijzen in de wacht kunt slepen!

Wat neem je mee?

Om de tocht uit te wandelen doe je best STEVIGE WANDELSCHOENEN aan gecombineerd met bij het weer passende kledij! 

Hoe betalen?

Betalen doe je op het onderstaand rekeningnummer VÓÓR WOENSDAG 10 NOVEMBER met als vermelding “Naam, aantal personen grote toer (GT), aantal personen kleine toer (KT)”  (Bv: Peeters, 5GT, 3KT) op volgend rekeningnummer: BE22 0689 0407 1147. Indien je denkt dat de overschrijving niet op tijd zal aankomen, vragen wij een overschrijvingsbewijs mee te nemen.

Wij hopen jullie allemaal in grote aantallen aan te treffen op onze Herfstwandeltocht! Tot dan!

Leiding Scouts Grimmertinge en Sint-Hubertus