Croqueavond 07/03/2020

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten
Beste leden, ouders en sympathisanten

In het kader van het driejaarlijks buitenlands kamp van onze verkennertak organiseren we een all-you-can-eat croqueavond, een concept dat reeds in het verleden zijn succes bewees.

► Waar en wanneer?

Onze avond gaat door op ZATERDAG 7 MAART 2020 in onze scoutslokalen in de Koude Keuken (Legeweg 269b, 8200 Sint-Andries). Onze bar opent om 17u en om 18u worden de eerste croques geserveerd.

► Wat mag je verwachten?

Een gezellige avond met vrienden en familie waarbij je à volonté croques kan eten. Er zal keuze zijn tussen een 7-tal verschillende croques en zo hebben we voor elk wat wils. Verwacht niet enkel de klassieke croque monsieur en madame, maar ook enkele luxe opties.

Ook na de maaltijd kan er nog gezellig bijgepraat en iets gedronken worden in een sfeervolle setting. Dit allemaal uiteraard aan democratische/scouteske prijzen.

► Hoeveel kost dat?

VVK: €6
ADD: €8

Betalen aan VVK-tarief doe je op het onderstaand rekeningnummer VÓÓR WOENSDAG 4 MAART met als vermelding “croqueavond + naam + aantal personen” (Bv. croqueavond Peeters 3) op volgend rekeningnummer: BE31 0689 0407 1955. Indien je denkt dat de overschrijving niet op tijd zal aankomen, vragen wij een overschrijvingsbewijs mee te nemen.

► Meer informatie?

www.facebook.com/ScoutsSintHubertus
verkenners.st.hubertus@gmail.com