Bikke Bikke Bik! Hap Hap Hap!

Grimbert i.s.m. Traiteur Thibault presents:

Heerlijke gebraden kip aan ‘t spit met appelmoes en krielaardappeltjes en als dessert chocomousse.

Wat is het alweer lang geleden dat we elkaar gezien hebben, ons uniform hebben moeten aantrekken en aan onze lokalen hebben mogen ravotten! Het is een raar jaar, waarin we niet hebben kunnen smullen op de overgang en niet gesneukeld hebben op de herfstwandeltocht. Omdat wij het jaar niet op deze manier willen afsluiten, zijn wij er om jullie samen te laten smullen van een lekker vers kippetje van ‘t spit! 

De corona-epidemie raakt de scoutswerking op verschillende vlakken. Naast een tal van leuke vergaderingen zijn er ook heel wat essentiële financiële acties opnieuw in het water gevallen. Daarom organiseren Sint-Hubertus en Grimmertinge samen deze smakelijke actie. Op deze manier hopen wij om de financiële tekorten van de verloren acties op te vangen om zo onze zomerkampen mee te ondersteunen.

Pak je gamel, maak een groot kampvuur in je tuin en zet jullie er samen aan om van een overheerlijke gebraden kip aan ’t spit te genieten! Samen met appelmoes en krielaardappeltjes, garanderen wij u dat je je buikje rond zal gegeten hebben. Om af te sluiten voorzien wij nog een heerlijk chocomousse. Traiteur Thibault overziet de kwaliteit van het menu en zorgt dat de levering van de klaargemaakte kip volledig coronaproof gebeurt.

Naast ons Grimbert menu bieden we ook wijn van het Spaanse wijnhuis Estéban Martín aan.

Hoe gaan we te werk? 

Bestellen kan tot en met 9/12 via deze link. Op 12/12 kan u volgens het gekozen tijdsmoment (tijdsloten kan je kiezen tijdens het bestelproces) uw pakket komen ophalen aan onze geliefde lokalen. De maaltijden zullen op voorhand klaargemaakt zijn. Dankzij de handige instructiebrief krijgen jullie alle nodige informatie (het bikke-bikke-bik lied, kookinstructies etc.) Zo bent u vrij om dit lekkers te nuttigen wanneer jullie wensen.

Scouteske groeten,

Groepsleiding Sint-Hubertus & Grimmertinge